S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

Ukázka JEDLÉHO OBRÁZKU na vašem dortu:

 


Úvod » Jedlý papír Klasik 0,55mm » Vytvoření KOLÁŽE, jedlý papír Klasik 0,55mm, formát A4


        

Vytvoření KOLÁŽE, jedlý papír Klasik 0,55mm, formát A4

Vytvoříme koláž z Vašich 2 až 8 fotografií. Fotografie nám zašlete na e-mail info@fotonadort.cz

top produkt

 

Číslo produktu: 00190240
naše cena:
115 Kč ( Nejsme plátci DPH )

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

Postup objednávání „Koláže“

  1. Objednejte si tuto položku (Vytvoření koláže....) a Vaše obrázky k objednávce nepřikládejte,
  2. Vaše obrázky (cca 2 až 8ks) nám zašlete na e-mail: info@fotonadort.cz (nejlépe v odpovědi na potvrzovací mail, který obdržíte po dokončení objednávky),
  3. Cena tohoto produktu obsahuje i vypracování tří návrhů koláže pro zákazníka. Tyto návrhy zašleme na Vaši emailovou adresu. Vytiskneme návrh, který si zvolíte.

Papír Klasik 0,55mm

Silnější jedlý papír lépe kryje pozadí (neprosvítá). Používá se na klasické kruhové a obdélníkové dorty, u kterých se fotografie lepí na rovnou plochu.

Decorgel

Na přilepení fotografií z jedlého papíru doporučujeme použít profesionální potravinářský gel, který zvýrazní barvy fotografie

Postup vložení obrázku na dort

Nejprve naneste na "rubovou" stranu obrázku lžičku decorgelu a nožem ji rozetřete. Pak přiložte obrázek na dort a potřete ho decorgelem z vrchní strany. Vytvoření tenké vrstvy decorgelem docílíte alespoň částečnou impregnaci proti vodě. Jedlá fotografie nesmí v žádném případě přijít do styku s vodou. Proto dbejte na to, abyste například ovoce neumisťovali přímo na fotografii.

Obrázek lze samozřejmě vložit na dort i bez decorgelu. Dort potřete krémem a fotografii přilepte. Nevýhodou tohoto způsobu je, že krém může prosáknout fotografií a nedojde k oživení barev.

Dodací lhůta

Způsob dopravy a poštovné

Trvanlivost a složení

Rozdíly mezi jednotlivými materiály

Instruktážní videa

 

N2EyO