Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů (GDPR na Wikipedia)

SPRÁVCE

Provozovatel tohoto internetového obchodu Jan Stareček (dále Správce), se sídlem Brigádnická 601/6A, 18200 Praha 8, IČ: 11218681, ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala následující osobní údaje:

  • název firmy,
  • jméno a příjmení kontaktní osoby,
  • telefonní číslo,
  • emailovou adresu,
  • adresa,
  • fakturační údaje,
  • IP adersa počítače, z kterého byla objednávka vystavena.

Doba, po kterou budou Vaše osobní údaje správcem uloženy, je 10 let, nejdéle však do odvolání Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů (pro tento účel zpracování)

Osobní údaje jsou zaznamenávané do dotabáze při vystavení objednávky zákazníkem, nebo při registraci zákazníka. Nejsou předávané žádným třetím osobám.

Správce na základě požadavku zákazníka provede výmaz příslušných osobních údajů. Požadavek na výmaz osobních údajů musí být zaslám e-mailem na adresu info@fotonadort.cz.

Správce prohlašuje, že přijal veškerá technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů, datových uložišť osobních údajů.

ZPRACOVATEL

(Zpracovatelem běžně býva fyzická nebo právnická osoba, orgán veřejné moci, agentura nebo jiný subjekt, který zpracovává osobní údaje pro správce).

Jakožto správce prohlašujeme, že služby žádného ZPRACOVATELE nevyužíváme. Neprovádíme žádné marketingové kampaně, nepředáváme data osobních údajů našich zákazníků pro zpracování účetnictví, nepředáváme data pro systém Heureka, atd.

SUBJEKT ÚDAJŮ (zákazník eShopu) 

PRÁVA ZÁKAZNÍKA

  • právo na přístup ke svým osobním údajům,
  • právo opravu osobních údajů, 
  • právo na výmaz osobních údajů,
  • právo vznést námitku proti zpracování,
  • právo na přenositelnost údajů,
  • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce. 
  • právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.

 

 

ZGM1ZWU