Decorlist Plus - postup, složení a skladování

POSTUP vložení potištěného vanilkového listu - decorlistu na dort

Vyjměte obrázek z transportního uzavřeného igelitového sáčku (obrázek v sáčku je chráněn proti vysychání a tvrdnutí vanilkového list – decorlistu). V případě, že připravujete kruhový dort, bude nutné nejprve vytištěný obrázek vystřihnout (potištěný list lze snadno stříhat). Vystřižení požadovaného tvaru doporučujeme provádět ještě před odstraněním folie, protože list lépe drží tvar a nekroutí se.

Pak odstraňte průhlednou fólii pod cukrovou vrstvou. V případě, že odstranění folie je obtížné, vložte fondánový list na několik sekund (max.30) do mrazničky.

Po vyjmutí ze sáčku odstraňte ze spodní části ochrannou folii. Odstraňte folii z vrchní části. K aplikaci fotografie na dort decorgel nepotřebujete (v lednici se vrstvy propojí). 

SLOŽENÍ

Škrob, maltodextrin, glycerol, cukr, stabilizátory E460i/E414, dextróza, emulgátory E435/E491/E471, potravinářské barvivo E171, vanilkové aroma, konzervační činidlo E202, sacharín a kyselina citrónová.

SKLADOVÁNÍ

Vytištěný decorlist list je dodáván v igelitovém sáčku se zip uzávěrem, v kartonové obálce. Takto jej skladujte při optimální teplotě 15-20°C, vlhkost 40-55% nejdéle 6 dní. Jestliže jedlý obrázek chcete skladovat déle, můžete jej zamrazit. Při rozmrazování je potištěný fondánový list křehký a je nutné k docílení původní měkkosti vyčkat delší dobu.

 

MDRjNGE4Y