DECORLIST PLUS – vanilková příchuť
Decorlist Plus je lisovaná hmota o tloušťce 0,6mm. Je podstatně kvalitnější než běžný jedlý papír, méně prosvítá a jeho povrch je hladký a dobře ohebný. Decorlist Plus je výhodný pro tisk obrázků s vysokým rozlišením.
Důležité upozornění: V období velmi teplého počasí (30°C a více) hrozí přilepení cukrové hmoty na transportní folii.
Jak postupovat, pokud obdržíte přilepený decorlist k folii:
1) Po vyndání zásilky ze ZIP sáčku, ponechte obrázek zaschnout a pak se pokuste opatrně oddělit folii,
2) pokud zaschnutí nepomohlo, vložte obrázek i s folií do mrazáku na max. 10sec. Vyndejte obrázek z mrazáku o zkuste ho oddělit.
POSTUP vložení potištěného vanilkového listu - decorlistu na dort
Vyjměte obrázek z transportního uzavřeného igelitového sáčku (obrázek v sáčku je chráněn proti vysychání a tvrdnutí vanilkového list – decorlistu). Po vyjmutí ze sáčku odstraňte ze spodní části ochrannou folii. K aplikaci fotografie na dort decorgel nepotřebujete a nepoužívejte ho. Decorgel je totiž určen pro jedlý papír. Pokud budete dort v lednici uchovávat delší dobu (přes noc), aplikujte fotografii až ráno - před jeho předáním.
SLOŽENÍ
Škrob, maltodextrin, glycerol, cukr, stabilizátory E460i/E414, dextróza, emulgátory E435/E491/E471, potravinářské barvivo E171, vanilkové aroma, konzervační činidlo E202, sacharín a kyselina citrónová.
Alergeny: decorlisty neobsahují alergeny.
SKLADOVÁNÍ
Vytištěný decorlist list je dodáván v igelitovém sáčku se zip uzávěrem, v kartonové obálce. Takto jej skladujte při optimální teplotě 15-20°C, vlhkost 40-55% nejdéle 14 dnů. Jestliže jedlý obrázek chcete skladovat déle, můžete jej zamrazit. Do mrazáku jej vložte tak, jak jste jej obdrželi od nás: v uzavřeném igelitovém zip sáčku, ochranné vlnité lepence a kartonové obálce. Při rozmrazování může být potištěný list křehký a je nutné k docílení původní měkkosti vyčkat delší dobu.
Decorlisty používáme od firmy AB Marketing GmbH (Německo).