S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

Ukázka JEDLÉHO OBRÁZKU na vašem dortu:

 

NOVINKY

arr3Úprava cen - 5.5.2021V návaznosti na zvýšení cen našeho dodavatele materiálů (Německo), jsme nucenu upravit prodejní ceny... arr3Nový produkt - 15.4.2021Nepotištěný, čistý fondánový list velikosti A3 /29x42cm/... arr3Nové ceny dopravného - 11.4.2021V návaznosti na změnu smluvních cen s Českou poštou jsme dopravné přecenili takto: Způsob... arr3Nejčastěji tištěné obrázky - 10.4.2021FOTOGALERIE nejčastěji tištěných obrázků - nová položka: The Walking Dead Nejčastěji tištěné... arr3Prověrka Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí - 11.3.20215.3.2021 jsme byli (zatím jako jediní v našem oboru) úspěšně prověřeni Státní zemědělskou a... arr3Zahájili jsme tisk VELKÝCH FORMÁTŮ - 1.1.2021- Obdélníkový formát A3(29x42cm) - kruh o průměru 29cm - kruh o průměru 26cm - kruh o průměru... arr3Slevový systém - 1.1.20211) Výše slevy je stanovena podle celkové ceny nakoupeného zboží za poslední čtvrtletí. Do celkové...

KONTAKTY

Jan Stareček
Brigádnická 601/6A
Praha 8
tel: 602305898
info(a)fotonadort.cz

» Práce s decorlistem
Decorlist Plus - postup, složení a skladování

POSTUP vložení potištěného vanilkového listu - decorlistu na dort

Vyjměte obrázek z transportního uzavřeného igelitového sáčku (obrázek v sáčku je chráněn proti vysychání a tvrdnutí vanilkového list – decorlistu). V případě, že připravujete kruhový dort, bude nutné nejprve vytištěný obrázek vystřihnout (potištěný list lze snadno stříhat). Vystřižení požadovaného tvaru doporučujeme provádět ještě před odstraněním folie, protože list lépe drží tvar a nekroutí se.
Pak odstraňte průhlednou fólii pod cukrovou vrstvou. V případě, že odstranění folie je obtížné, vložte fondánový list na několik sekund (max.30) do mrazničky.
Po vyjmutí ze sáčku odstraňte ze spodní části ochrannou folii. K aplikaci fotografie na dort decorgel nepotřebujete (v lednici se vrstvy propojí).

SLOŽENÍ
Škrob, maltodextrin, glycerol, cukr, stabilizátory E460i/E414, dextróza, emulgátory E435/E491/E471, potravinářské barvivo E171, vanilkové aroma, konzervační činidlo E202, sacharín a kyselina citrónová.

SKLADOVÁNÍ
Vytištěný decorlist list je dodáván v igelitovém sáčku se zip uzávěrem, v kartonové obálce. Takto jej skladujte při optimální teplotě 15-20°C, vlhkost 40-55% nejdéle 6 dní. Jestliže jedlý obrázek chcete skladovat déle, můžete jej zamrazit. Při rozmrazování je potištěný fondánový list křehký a je nutné k docílení původní měkkosti vyčkat delší dobu.

Stažení návodu ve formátu PDF 

MjZjNjM0M