S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

 

Ukázka JEDLÉHO OBRÁZKU na vašem dortu:

 

NOVINKY

arr3Zahájili jsme tisk VELKÝCH FORMÁTŮ- Obdélníkový formát A3(29x42cm) - kruh o průměru 29cm - kruh o průměru 26cm - kruh o průměru... arr3QR kód - platební údajeNovinka se táký zvoleného způsobu platby: bankovním převodem. Od 26.7.20 jsou platební údaje... arr3Zasílání slevového kódu         Děkujeme, že nám zasíláte do naší fotogalerie obrázky Vašich nádherných dortů. Jako odměnu... arr3Slevový systém1) Výše slevy je stanovena podle celkové ceny nakoupeného zboží za poslední čtvrtletí. Do celkové... arr3Nejčastěji tištěné obrázkyNejčastěji tištěné obrázky...

KONTAKTY

Jan Stareček
Brigádnická 601/6A
Praha 8
tel: 602305898
info(a)fotonadort.cz

» Práce s decorlistem
Decorlist Plus - postup, složení a skladování

POSTUP vložení potištěného vanilkového listu - decorlistu na dort

Vyjměte obrázek z transportního uzavřeného igelitového sáčku (obrázek v sáčku je chráněn proti vysychání a tvrdnutí vanilkového list – decorlistu). V případě, že připravujete kruhový dort, bude nutné nejprve vytištěný obrázek vystřihnout (potištěný list lze snadno stříhat). Vystřižení požadovaného tvaru doporučujeme provádět ještě před odstraněním folie, protože list lépe drží tvar a nekroutí se.
Pak odstraňte průhlednou fólii pod cukrovou vrstvou. V případě, že odstranění folie je obtížné, vložte fondánový list na několik sekund (max.30) do mrazničky.
Po vyjmutí ze sáčku odstraňte ze spodní části ochrannou folii. K aplikaci fotografie na dort decorgel nepotřebujete (v lednici se vrstvy propojí).

SLOŽENÍ
Škrob, maltodextrin, glycerol, cukr, stabilizátory E460i/E414, dextróza, emulgátory E435/E491/E471, potravinářské barvivo E171, vanilkové aroma, konzervační činidlo E202, sacharín a kyselina citrónová.

SKLADOVÁNÍ
Vytištěný decorlist list je dodáván v igelitovém sáčku se zip uzávěrem, v kartonové obálce. Takto jej skladujte při optimální teplotě 15-20°C, vlhkost 40-55% nejdéle 6 dní. Jestliže jedlý obrázek chcete skladovat déle, můžete jej zamrazit. Při rozmrazování je potištěný fondánový list křehký a je nutné k docílení původní měkkosti vyčkat delší dobu.

Stažení návodu ve formátu PDF 

OTY5N